Услуги

Целта ми е да разкажа историята на вашия сватбен ден, без да нарушавам хода на събитията. Стилът на фотографията е комбинация от репортажна и аранжирана фотография, но винаги е предимно весела и спокойна атмосфера, в която се създават истинските и уникални снимки, в които сватбената атмосфера ви диша дори след много години.

Фотосесията на сватбения ден може да започне с подготовката на булката – дело на гримьор и фризьор. Разбира се има и фотосесия на всички детайли, сватбени рокли, пръстени, сватбени букети, жартиери, декорации на сватбена стая и украсена сватбена маса. Неразделна част от сватбената сутрин е улавянето на сватбената рокля на булката, сватбения костюм на младоженеца, а също и пристигането на всички гости.

След това идва вашата собствена сватбена церемония. След церемонията, снимане заедно – групи, родители, братя и сестри и приятели. Винаги е добре да отделите необходимото време за портрети на булката и младоженеца, така че снимките да не се правят набързо и фотосесията да бъде спокойна. Тогава могат да се създадат красиви, весели и спокойни снимки. След като засне портретите, той обикновено отива на сватбен прием. Това е последвано от сватбени обичаи , първото хоро, нарязване на сватбена торта и вечерно парти. Когато снимате сватбен ден, най-важното е да уловите емоциите и уникалните моменти, които ни съпътстват през цялата сутрин от сутринта през сватбената церемония до вечерното парти.